(3 recenzii de la clienți)

Apă florală de trandafiri

Această apă este un ingredient esențial pentru prevenirea și combaterea semnelor de îmbătrânire a pielii. Folosit în preparate, purifică, reface și înmoaie pielea; este ideală pentru pielea delicată.

Apa de trandafiri este folosită încă din Antichitate, iar proprietăţile sale antioxidante oferă un aspect radiant tenului şi contribuie la rejuvenarea pielii.
Se pretează oricărui tip de piele. Pentru tenul gras, de exemplu, ajută la stabilirea unui echilibru şi la curăţare, în timp ce în cazul tipurilor de ten uscate ajută la reîmprospatare şi reduce inflamaţiile; folosită pe pielea normală are efect de curăţare şi tonifiere.

Apa de trandafiri este un adevărat elixir, cu multiple întrebuințări pentru frumusețe. Aceasta este obţinută în urma procesului de producţie a uleiului de trandafiri. Astfel, atunci când petalele trandafirului sunt distilate, substanța apoasă rămasă, cu o aromă intensă, se numeşte apă de trandafiri, fiind apreciată pentru proprietăţile sale cosmetice deosebite.

Apa de trandafiri este ideală pentru îngrijirea pielii, a părului, ba chiar şi pentru relaxarea simţurilor, după o zi aglomerată şi stresantă.

20,00 lei

Descriere

Apă florală de Trandafir Sophy Cosmetics

Cea mai veche reteta scrisă de preparare a apei de trandafiri este una din secolul al IX-lea şi provine de la arabi. Aceştia au preluat apa de trandafiri de la persani şi au învaţat s-o prepare şi s-o folosească la prepararea de băuturi dulci şi deserturi.

PROPRIETĂȚILE APEI DE TRANDAFIR SOPHY COSMETICS:
Apa de trandafiri are proprietăți antiinflamatoare, antiseptice, antiiritante, astringente, efect tonic și revigorant, fiind ideală pentru îngrijirea tuturor tipurilor de ten în special tenul sensibil cu probleme (roșeață, acnee).
Folosită ca loțiune revigoranta datorită mirosului floral specific are efect calmant, liniștitor. Este folosită și în aromaterapie pentru reducerea stresului, îmbunătățirea stării de spirit, recăpătarea bunei dispoziții dar și împotriva durerilor de cap.

Utilizată în scop cosmetic:

– Reduce petele roșii. Roșeața tenului este cauzată în principal de dilatarea capilarelor. Grație efectului astringent pe care îl are asupra acestor vase aflate chiar sub nivelul pielii, este un produs excelent împotriva petelor roșii și rozaceei.
– Calmează pielea iritată specifică tenului uscat și sensibil, dar și iritațiile cauzate de eczeme și este utilă în îngrijirea pielii după epilare.
– Revigorează tenul în câteva secunde
– Previne și reduce acneea datorită proprietăților antibacteriene și antiseptice, este utilă persoanelor care se confruntă cu forme ușoare de acnee.
– Curăță porii și este un demachiant eficient
– Dacă este folosită în cazul unui ten acneic, apa florală de trandafiri contribuie la menţinerea echilibrului pH-ului pielii, datorită proprietăţilor sale antiseptice şi antimicrobiene. O reţetă rapidă pentru ameliorarea erupţiilor acneice şi a cicatricilor postacnee poate fi obţinută prin mixarea unei linguri de apă de trandafiri cu două linguri de pudră de lemn de santal. Amestecul se aplică pe ten, iar după ce pasta s-a uscat, pielea poate fi clătită cu apă.

· Fără pungi sub ochi:

Pielea din jurul ochilor este foarte sensibilă, motiv pentru care multe femei se confruntă cu aspectul neplăcut al pungilor formate în această zonă. Pentru a scăpa de cearcăne şi de pungi, se foloseşte apa de trandafiri care se toarnă în forme pentru cuburi de gheaţă. Dimineaţa, se scoate un cub de gheață cu apă de trandafiri şi se aplică pe zona cu probleme. O altă modalitate este de a lăsa o sticlă cu apă de trandafiri la frigider şi a doua zi de a tampona cearcănele sau pungile cu un disc demachiant, îmbibat cu câteva picături de soluţie.

· Tonifiere și prevenirea ridurilor

Apa de trandafiri are proprietăţi revigorante, datorită cărora îmbunătăţeşte circulaţia sangvină, prevenind apariţia ridurilor şi îmbătrânirea prematură. În plus, minimizează aspectul porilor, curăţă tenul în profunzime şi îl pregăteşte pentru aplicarea celorlalte produse de îngrijire şi make-up. Pentru efectul revigorare a tenului, de fiecare dată când simţiţi că este nevoie, administrați o simplă pulverizare.

· Păr strălucitor

Deşi poate să pară surprinzător, apa de trandafiri reprezintă un ingredient-minune şi pentru frumusețea podoabei capilare. Apa de trandafiri se foloseşte pentru a clăti părul, astfel firul de păr va primi un plus de strălucire şi un parfum discret.

· Îngrijirea tenului gras şi a celui uscat

Apa de trandafiri este de ajutor şi pentru persoanele care au un ten cu tendinţă de îngrăşare, predispus la formarea punctelor negre. Mai exact, aceasta are capacitatea de a reduce excesul de sebum datorită proprietăţilor sale astringente: ameliorează aspectul pielii care luceşte, o catifelează şi o purifică în profunzime. Nu în ultimul rând, pielea uscată este cu adevărat hranită atunci când folosim loţiuni tonice şi creme hidratante care au în compoziţie apă de trandafiri. Proprietăţile antiinflamatoare ale apei de trandafiri o transformă într-un produs recomandat pentru toate tipurile de ten, nu doar pentru cel gras şi uscat.
· Relaxare pentru trup şi minte
O baie aromată şi relaxantă la finalul unei zile obositoare poate fi obţinută cu ajutorul apei de trandafiri turnate în cadă. O alta modalitate pentru a scăpa de stres este de a utiliza apa de trandafiri în combinaţie cu ulei de vanilie sau de măsline.

Metoda de obținere Apă florală Trandafiri:

Din distilarea cu aburi a petalelor de trandafir se obține uleiul esențial de trandafir care va duce la obținerea apei florale de trandafir cu efect binefăcător asupra pielii.
Denumire (INCI): Rosa damascena flower water.
Calitate: 100% natural, fără tratamente chimice. Produs finit: Apă de trandafir de calitate superioară.
Miros: dulce parfumat.
Aspect: lichid limpede până la opalescență, uneori ușor tulbure din cauza conținutului de ulei esențial.
Culoare: incolor.

Mod de utilizare a apei de trandafir:

– pulverizată pe piele sau aplicată cu o dischetă;
– simplu sau în combinație cu alte ape florale;
– ca ingredient pentru prepararea de tonere, loțiuni, creme, geluri, emulsii;
– inclusă în formule de igienă a pielii și părului: cleanser, șampon, gel de duș;
– în formule pentru calmarea pielii după expunerea la soare, epilare sau bărbierit;
– în formule deodorant;
– pentru prepararea de pastă de dinți, apă de gură.

Condiții de conservare

Apa florală este sensibilă la poluare şi se recomandă păstrarea în frigider. A se utiliza în termen de maximum 6 luni de la deschidere. Dacă se observă o schimbare a aspectului sau a mirosului, a nu se mai utiliza.

Măsuri de precauție

Unii compuși naturali conținuţi în această apă aromatică pot prezenta un risc de alergie la persoanele sensibile atunci când apa aromatică este încorporată într-o compoziție cosmetică (în funcție de amendamentul 7 al Directivei Europene privind produsele cosmetice (2003/15 / CE) ).

Ca regulă generală, întotdeauna faceți o aplicare de testare a preparatului, în colțul cotului, cu cel puțin 48 de ore înainte de utilizare.

Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, de preferință la frigider.

Adăugă apa de trandafir în rutina ta zilnica de îngrijire a pielii! Stop and smell the roses!

cantitate 200 ml

 

3 recenzii pentru Apă florală Trandafiri Sophy Cosmetics 200ml

  1. Dana Durtea

    Recomand!

  2. GetaM

    Miroase excelent chiar a trandafir, nu a chimicale, cum am luat de la altii. Am sunat la firma si mi-au zis ca pe langa ca o produc ei, din anul urmator le intra pe rod cultura lor proprie de trandafiri. Singur mai cumpar si in vara

  3. Adrian Caraman

    Miros discret. Este o apa cu micelii o folosesc seara de seara pentru a curăța tenul.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.